Kajak-kenu világbajnokság

Bragato Giada és Nagy Bianka duója bronzérmet szerzett kenu kettes 500 méteren majd nem sokkal később 200 méteren is. Vízhiány miatt veszélyben a szlalom kajak-kenu világbajnokság.


Katie Taylor Wins Ireland S First Gold Medal Of The 2012 Olympics Makes History For Women Boxers The Mary Sue

11 magyar érem köztük négy arany a vasárnapi döntőkben.

. ICF Felnőtt Gyorsasági és Parakenu Világbajnokság LIVE. Az első napon 13 magyar. A következő két hét eseményei.

A vb-újonc Rendessy Eszter az 500 méter után 1000 egyesben is biztosította a helyét a. Kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság valamint Eb-selejtezőt vív a magyar férfi röplabda-válogatott. Négy arany- öt ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnap délelőtti döntőiben.

Csütörtöktől vasárnapig a minszki ifjúsági és U23-as világbajnokság mellett Sukoróra összpontosít a sportág itt rendezik meg ugyanis a Kolonics György nevével fémjelzett gyermek kölyök és serdülő magyar bajnokságot. Szerdán rajtol a világbajnokság Hír aug. Erős szerepléssel kezdte a világbajnokságot a magyar küldöttség több egység már az.

Fernando Pimenta Portugália 33898 3. Az aktuális rész ismertetője. Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul.

Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul. Szóljon hozzá Ön is. DKKSE - Dömsödi Kajak- Kenu Sportegyesület.

A szerdai program második felében több magyar egység is megnyerte előfutamát a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon ez azonban nem mi. Kajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Kopasz Bálint. Elkezdődött a nagyüzem a kanadai kajak-kenu-világbajnokságon Korisánszky Dávid a Hajdu Jonatán Fekete Ádám kenukettős már A döntősnek vallhatja magát a tavaly paralimpiai aranyat nyerő Kiss Péter Pál pedig immár háromszoros világbajnoknak.

Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság. POZSONYI SZILÁRD 20220803 2307 Frissítve. Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság.

Minden jog fenntartva a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által. Folytatódik a Bajnokok Ligája selejtezősorozata amelyben a magyar bajnok Ferencváros a Qarabaghoz látogat. Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul.

Bartok Zsófia 2022 augusztus 3. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren. Rendessy ezer méteren is döntős a vb-n.

Magyar sportműsor 120 perc. Két aranyat szereztek a szombati első döntős napon a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. Kiss Blanka és Lucz Anna duója aranyérmet szerzett kajak kettes 200 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon.

Szeged 20220806 - 0807. Varga Katalin bronzérmet szerzett. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek.

36 1 465 0091. 1138 Budapest Latorca u. Szerdán végre megkezdődött az idei szezon fő versenye a halifaxi ICF gyorsasági és parakenu világbajnokság.

Győzelem kajak-kenu VB kiemelt Kopasz Bálint Szeged világbajnokság. 1 day agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem. A kenus Korisánszky Dávidot rögtön a viadal első előfutamában a rajthoz.

Köszönjük hogy a Szeged365 virtuális családjába tartozol. Az előfutamokkal szerdán - magyar idő szerint délután - megkezdődött a kanadai Halifaxben a gyorsasági és para kajak-kenu világbajnokság amelyen összesen 40 magyar versenyző indul. A szerdai program második felében több magyar egység is megnyerte előfutamát a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon ez azonban nem mi.

Rutinos világbajnokok és feltörekvő fiatalok egyvelege a vb-re utazó magyar kajak-kenu válogatott. A magyar versenyzők négy érmet közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján írta az MTI. 2 days agoKajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Lucz Anna Csizmadia Kolos.

10 hours agoAranyérmes a női kajak kettes 200 méteren. Mint arról korábban az Index is beszámolt a viadalon a tokiói hat olimpiai bajnokunkból. Kiütötte az olaszokat a magyar női vízil.

A küldöttség jövő pénteken utazik Kanadába ahol. Szóljon hozzá Ön is. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren.

200 500 és 1000 m-es előfutamok 1500. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2. Az idei program szokatlanul alakul a sportágban hiszen az év fő versenye a vb megelőzi a kontinensviadalt amelyre szintén augusztusban a müncheni multisport Eb keretében kerül majd sor 18-21.

Kopasz Bálint a vb-n is verhetetlennek tűnik. 1 day agoKajak-kenu világbajnokság Halifax. A kajak-kenu sportág idei legrangosabb versenyét a kanadai Halifaxben rendezik augusztus 37.

A klímaváltozás miatt el kell gondolkodni azon hogy a jövőben ne nyár közepén kerüljön sor a vb-re. Kajak-kenu vb - ötödik hellyel mutatkoztak be a magyarok. A kanadai Halifaxben szerdán rajtoló kajak.

Gyermek Kölyök Magyar Bajnokság Kolonics György emlékverseny. 200 500 és 1000 m-es valamint 500 m vegyes előfutamok 1400. A kanadai Halifaxben szerdán rajtoló kajak-kenu világbajnokság programja közép-európai idő szerint és a magyar csapat.

200 500 és 1000 m-es középfutamok 1400. Halifax 20220803 - 0807 Megtekintés Térkép. Között a világbajnokság előtt Hüttner Csaba szövetségi kapitányt faggattuk a várakozásokról.

1 day agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem.


Wichmann Tamas Ozvegye Az Utolso Pillanatokrol Beszelt Szerda Esti Halala Elott Az Egesz Csaladja A Vilagb Historical Historical Figures Fictional Characters


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Laurence Vincent Lapointe Fights Notion That Canoeing Is Bad For Women S Bodies Cbc Sports


Kovacs Katalin Szeretek Utazni Megismerni Mas Vilagokat


Katalin Kovacs Natasa Janics Canoeing Beijing Olympics 2008 Flatwater Womens K 2 500m Olympic Champion Olympics 2008 Beijing Olympics


Pin De Mara Nerys Em Rio2016olimpiadas Neymar


Women S Kayak For K4 500m Szabo Gabriella Kozak Danuta Kovacs Katalin Fazekas Krisztina


Kezilabda Visszapillanto Tolna 20190116 Basketball Court Sports Tolna


Pin On Newjsag


Stilusosan Koszontottek A 90 Eves Csikos Gyorgyot Outdoor Decor Outdoor Outdoor Furniture


Pin Page


Kammerer Zoltan Pauman Daniel Toth David Ceiner Benjamin Ezusterem Http Www Origo Hu Sport Egyeni 20170827 Kajak Kenu Vilag Kayaking Sports Jersey Sports


Maggie Hogan 2048 1365 Rio Olympics 2016 Kayaking Canoe


Kajak Kenu Eb Kozak Danuta Aranyermes K 1 500 Meteren Nso K 1 Style Fashion


Olympic Champion In The Women S Kayak Fours Danuta Kozak Rio S Victory Earned Third Gold And A Total Of Olymp Female Athletes Olympic Champion Kayaking


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Pin On Makingusproud


Pin On Rio 2016


Pin On Newjsag

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel